Contact

Adres:
Gaysauna Maastricht (Sauna Kelmonderhof)
Kelmonderhofweg 51
6191 RB BEEK (Limburg)

Tel: 00.31(0)46 4490015
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Opening:
Onze sauna is het gehele jaar geopend, behalve op: 24, 25 december, 31 december en 1 januari, en op carnavalszondag, -maandag en -dinsdag. Check "openingstijden" voor actuele informatie. Dinsdag sluitingsdag.

 

Routebeschrijving:
Volg vanuit de richting: Eindhoven-Roermond de A2 richting Maastricht tot aan de splitsing met de A76. Volg vanaf hier de A76 richting Heerlen-Aken en neem vervolgens de afslag Beek-Geleen. Ga aan het eind van de afrit rechtsaf richting Beek.
>> Zie verder vanuit Beek **

Volg vanuit de richting: Aken-Heerlen de A76 richting Maasmechelen-Genk en neem de afslag Beek-Geleen. Ga aan het eind van de afrit linksaf richting Beek.
>> Zie verder vanuit Beek **

Volg vanuit de richting: Luik-Maastricht de A2 richting Eindhoven en neem de afslag Beek. Ga aan het eind van de afrit rechtsaf richting Beek.
>> Zie verder vanuit Beek **

Volg vanuit de richting: Genk-Maasmechelen de A76 richting Heerlen-Aken en neem de afslag Beek-Geleen. Ga aan het eind van de afrit rechtsaf richting Beek.
>> Zie verder vanuit Beek **

** Vanuit Beek:
Volg vanuit het centrum van Beek de blauwe ANWB-borden richting Schimmert-Valkenburg. Aan de rechterkant ligt een tuincentrum. Rijd Beek weer uit. Na ongeveer een kilometer buiten de bebouwde kom staat aan de rechterzijde een wit bordje "Kelmond": sla hier rechts af. Vervolgens bij het kapelletje op de T-splitsing LINKSaf (rechtsaf is de Kelmonderstraat en niet Kelmonderhofweg !). Volg de bocht van de Kelmonderhofweg mee naar rechts (voorzichtig hier!): de inrit van de parkeerplaats van GaySauna Maastricht ligt na zo'n 200 meter vlak voor de Kelmonderhof-boerderij aan uw rechterzijde.

 

Openbaar vervoer:
NS-station Beek/Elsloo. Buurtbus Arriva lijn 795 naar halte Eerdshaag in Kelmond rijdt tot 19 uur. Let op: komt u met de taxi bestel dan zelf uw ophaalrit bij hetzelfde bedrijf. Er zijn geen taxistandplaatsen of -bedrijven in de buurt.

 

Parkeren:
Wij beschikken over een eigen parkeerterrein langs de oprit naar onze ingang rechts van de Kelmonderhof. Wij vragen u aaneensluitend te parkeren om zoveel mogelijk gasten van onze parking gebruik te kunnen laten maken. Wij verzoeken u vriendelijk de poorten en inrit van onze directe buren (Kelmonderhof) en overburen vrij te laten, dat is hun en niet ons privé-terrein.

 

Google Maps